Privacitat, galetes i coses legals
Galetes

Aquesta web no fa servir galetes pròpies per recollir informació de l’usuari. Només se n’utilitzen les necessàries pel funcionament tècnic (aquelles que permeten la navegació a través del lloc web).

Galetes Tècniques

Galetes de funcionament: són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i que desapareixen quan la n’abandona.

Galetes de personalització: són les que serveixen per guardar la personalització que hagi fet l’usuari, com pot ser l’idioma en què fa la navegació.

Xarxes socials: en algunes pàgines d’aquesta web, hi ha contingut incrustat de tercers que fan servir les seves pròpies galetes. Quines?, ho mirarem al paràgraf següent.

Galetes de Tercers:

En algunes pàgines hi ha contingut incrustat d’altres proveïdors web, per poder visualitzar-los, se’t demanarà que acceptis les seves condicions d’ús, fins ara en trobaràs de:

Souncloud
YouTube
Bandcamp

Configuració de les Galetes

En qualsevol moment pots bloquejar, desactivar o eliminar les galetes. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que facis servir.

Internet Explorer
Safari
Opera
Firefox
Google Chrome

I finalment, que és una Galeta?

En són petits arxius de text que s’envien al dispositiu quan visites un lloc web i que permeten ser rescatades quan realitzes un altre visita al mateix. Són una mena de petits records d’un lloc web, la qual cosa en permet que la càrrega i funcionament sigui més ràpida i segura.

 

Privacitat

La privacitat és important, per això, en aquest lloc web -que és una mena de dossier- no es demana cap informació personal.

Avís Legal

El propietari d’aquesta web soc jo, L’IRREGULAR.

Intento escriure bé, però segur que hi ha errors de tota mena, si t’animes a dir-m’ho, t’ho agrairia.

El disseny ho he fet jo mateix, i té tots els drets reservats.

Les il·lustracions i fotos són de la meva autoria, i tenen tots els drets reservats.

Els posts que publico per promocionar la meva feina, els pots compartir sense cap problema, sempre, citant-me.

Les modificacions que faig a màquines, aparells electrònics i sintetitzadors, les faig jo mateix en equips que he comprat i en són de la meva propietat. Cap fabricant m’ha regalat res.

Si t’inspires en les modificacions que he fet, per fer-ne les teves, genial!, però jo no tinc cap responsabilitat en el resultat d’aquelles, per tant, les faràs al teu propi risc.

Encara són poques, però les màquines que fabrico jo, no les pots copiar, tenen tots els drets reservats.

La música que he fet, l’he publicat a través de la discogràfica Gata Recs, i té tots els drets reservats (les discogràfiques no perdonen).

Totes les marques comercials, logotips i noms comercials de tercers que apareixen en aquesta web, són propietat dels seus amos respectius i són utilitzats únicament per a fins d’identificació d’algun producte i cap cosa més.

L’IRREGULAR és un pseudònim inscrit i protegit per copyright, si vols saber-ne més, visita Qui Soc?

Contacte

Em pots fer qualsevol pregunta a: soc[at]irregular.cat

Més coses que en faig
Fuig!
Fuig!

Vaig trigar més de dos anys a fer aquest Ep de tres pistes escanyolides, sens dubte moltíssim de temps. El que passa és que una cosa n’és decidir-ho i una altra, completament diferent, dur a terme la idea. I no va ser fins que accepto inspirar-me en les meves vivències del dia a dia, que no vaig poder avançar en la consecució del pla -sí, tot un clixé-.

Altaveus JAMO J-121
Altaveus JAMO J-121

He comprat en una casa de subhastes, un parell d’altaveus d’estudi vintage Jamo J-121, ja que vull tenir-ne uns de 3 vies. Han arribat danyats, sembla que els han tractat molt malament, així que hauré de substituir els altaveus de freqüències mitjanes i altes -quina merda-.

Roland TR8
Roland TR8

Tot just apareix aquesta caixa de ritmes al mercat, la vaig comprar, però sempre em va semblar lletja, sobretot pels leds verds fluorescents. Un cop descartada la possibilitat de canviar-los -tasca gairebé impossible per a un aficionat a la soldadura amb mans grosses- em decideixo per fer-li una «rentada de cara» alguna cosa només estètica, amb la missió exclusiva de deixar-la sòbria i elegant.

Behringer Odyssey Module
Behringer Odyssey Module

16 de juny de 2020L'ARP Odyssey és un model de sintetitzador analògic fabricat per la marca ARP, i que va estar en producció entre els anys 1972 i 1981. A causa del seu so i les seves característiques tècniques, l'ARP Odyssey va ser durant molts anys el competidor...

Deu-n’hi-do!
Deu-n’hi-do!

Arran del llançament d’una sèrie de pedals d’efectes de guitarra -a un preu imbatible- signats per TC-ELECTRONIC, em vaig plantejar la possibilitat d’ajuntar-ne diversos a dintre d’una capsa i ferla servir com un mòdul d’efectes d’escriptori per a sintetitzadors.

Bass Station 2 Module
Bass Station 2 Module

El que va ser el meu primer sintetitzador hardware es va convertir en mòdul per obligació, vaig haver de tallar-lo a l’aeroport perquè la maleta pesava 70 grams més de l’autoritzat, i clar, en facturació em volien cobrar 180 euros de sobrepès. Així que vaig demanar un tornavís i un cúter per treure el teclat i esgarrapar-ne aquests grams a la bàscula, davant la mirada atònita de la dependenta, un tècnic i un policia.